Schaakseizoen ten einde
Geplaatst 25 april 2020
Gepubliceerd op 25 april 2020:
Normaal gesproken vinden in mei de afsluitende activiteiten van de schaakvereniging plaats. Helaas zijn we vanwege het Covid-19 virus genoodzaakt om ook deze clubavonden af te gelasten.

Uitstel betekent zeker geen afstel: prijsuitreikingen en andere gezamenlijke ledenactiviteiten zullen in het nieuwe schaakseizoen zeker op de kalender gezet worden. Maar tot die tijd blijft het het belangrijkste om de gezondheid van elkaar en uzelf in acht te nemen.

Hopelijk tot het nieuwe schaakseizoen in september!


Gepubliceerd op 31 maart 2020:
Conform de maatregelen zoals vandaag uitgevaardigd door het kabinet zullen in de maand april alle clubavonden vervallen.

Blijf gezond en let op uzelf en elkaar.


Gepubliceerd op 13 maart 2020:
Op de landelijke persconferentie van gisterenmiddag aangaande ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus zijn door het kabinet bijeenkomsten met meer dan 100 personen verboden.

Hoewel de (jeugd en senioren) clubavonden op de schaakzolder dit aantal niet halen, vindt het bestuur het verstandig om voorlopig alle clubavonden tot en met het einde van de maand te laten vervallen. Concreet betekent dit dat er 13, 20 en 27 maart geen schaakactiviteiten zijn.

Deze maatregel is ook overeenkomstig het advies van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

Mogelijke verlenging, dan wel opheffing van deze maatregel zal (via de website) worden gecommuniceerd.