Jeugdspelers in de prijzen op HWP toernooi
Geplaatst 28 september 2013
Meerdere jeugdspelers van Denk en Zet zijn in de prijzen gevallen op het jaarlijkse jeugdtoernooi van Het Witte Paard in Sas van Gent. In de drie oudste jeugdcategorieen werd door een Denk en Zetter de 3e plaats behaald waardoor weer punten werden gescoord voor het eindklassement van de Grand Prix klassement.
 
In de oudste A/B groep moest Marcel van den Berge zich deze keer tevreden stellen met het brons maar gaat nog steeds aan de leiding in het klassement. Alec Harmsen werd in dezelfde groep 4e.
Joost van Eenennaam speelde een prima toernooi door 3e te worden in de C groep en staat nu 4e in de rangschikking. Juan de Graaf eindigde op een verdienstelijke 5 uit 9 score en kwam daarmee in de subtop terecht terwijl Adrian Stoutjesdijk zich tevreden moest stellen met een plek net onder de middenmoot. 
 
In de D groep werd Stef Verjaal 3e waardoor hij 2e staat in de Grand Prix tussenstand met alleen nog het toernooi in Souburg voor de boeg. Elmar Stoutjesdijk eindigde in deze groep in de middenmoot. In de jongste leeftijdsgroep F was Laurens van den Berge nog niet volledig herstelt van ziekte en moest genoegen nemen met een plek in de subtop. Ook hij staat nog steeds 2e in de tussenstand en kan die hopelijk vasthouden na het afsluitende toernooi in Souburg.