Schaak geheelonthouding werpt vruchten af

Afgelopen vrijdag werd het traditionele Oliebollentoernooi gespeeld. Twee schaakzolder ontwijkende personen waren van de partij...

DEZ A behoudt 100% score; DEZ B haalt eerste punt binnen

DEZ A heeft met 2.5-1.5 gewonnen van Goes B en wint daardoor voor de 3e keer op rij. Het B team pakte haar 1e punt door met 2-2 gelijk te spelen tegen Middelburg B.

ZSC boekt eerste overwinning van het seizoen

ZSC wint met 4.5-3.5 van Shah Mata 1 uit Rotterdam en verlaat de laatste plaats in klasse 4F.

De uitzonderingen bevestigen de regel bij Zeeuws kampioenschap snelschaken voor teams

Zaterdag 28 oktober was een ‘historische’ sportdag...

Moeizame start ZSC

ZSC kent een moeizame start van het nieuwe seizoen in klasse 4F na opnieuw een 6-2 verlies, deze keer tegen Overschie 1.

Rick van der Pluijm kampioen

Rick van der Pluijm is kampioen geworden van Denk en Zet na twee seizoenen waarin de interne competitie niet volledig kon worden afgewerkt.

ZSC eindigt seizoen in mineur

ZSC heeft het seizoen in mineur afgesloten door maar liefst met 7-1 te verliezen van De Drie Torens 2 uit Tilburg. Hierdoor is het achttal in de subtop van klasse 4G geëindigd.

DEZ verliest Zeeuwse bekerfinale zonder te verliezen

Denk en Zet heeft zonder te verliezen zich tevreden moeten stellen met het zilver in de strijd om de Zeeuwse schaakbeker. In zowel de reguliere partijen als in de barrage werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen het favoriete Goese viertal.

ZSC wint opnieuw

In de voorlaatste ronde van de klasse 4G heeft ZSC met 6-2 gewonnen van de Baronie 2 uit Breda en nestelt zich vaster in de subtop.

Denk en Zet staat in de finale Zeeuwse beker

Denk en Zet heeft in de halve finale van de Zeeuws beker met 1-3 gewonnen van Landau uit Axel.

DEZ B loopt kampioenschap 3e klasse nipt mis

Het reserve team van DEZ is door een gelijkspel tegen Zierikzee B in de laatste ronde het kampioenschap op een half punt misgelopen.

ZSC herpakt zich weer met overwinning

Na een teleurstellend gelijkspel in de vorige ronde heeft ZSC weer een degelijke 3-5 overwinning behaald tegen Middelburg en staat daardoor in de subtop van het klassement.

DEZ A bekert verder

Het eerste viertal van DEZ heeft met 3.5-0.5 gewonnen van Middelburg in de kwartfinale van de Zeeuwse schaakbeker.

DEZ A wint nipt van Middelburg A

DEZ A wint nipt met 1.5-2.5 van Middelburg A in de 5e ronde van de ZSB 1e klasse en verstevigt positie in de middenmoot.

Getalenteerd DEZ B verslaat wederom DZD C

In oktober won het op de website van DZD geprezen jonge getalenteerde B-team met 0-4 in Kruiningen tegen het lokale C-team. Nu in Scherpenisse waren er weer twee jongelingen van de partij, aangevuld met twee eeuwige talenten.

Opnieuw overwinning voor ZSC

Opnieuw heeft ZSC een overwinning geboekt door in de 5e ronde van klasse 4G EGS1 uit Goirle nipt met 3.5-4.5 te verslaan.