Ranglijsten jeugd en senioren bijgewerkt

De uitslagen en de standen van de interne competities van de jeugd en senioren zijn bijgewerkt.

Denk en Zet A en B op elkaar ingespeeld

Beide externe teams van Denk en Zet deden goede zaken in de avondcompetitie van de Zeeuwse Schaakbond. Nadat het A-team op donderdagavond Souburg C had verslagen met 3,5 – 0,5, won het B-team een dag later met dezelfde cijfers van Oostkapelle.

ZSC en professor ELO zijn dikke vrienden

Het combinatieteam Zie Scherpe Combinatie heeft zichzelf een goede dienst bewezen in de prille strijd tegen degradatie door overtuigend te winnen van Souburg 2.

Whitewash en 4-1

Deze maandagavond speelde het vlaggenschip de eerste externe competitiewedstrijd van dit seizoen. Na de tweede plaats van afgelopen cyclus is dit seizoen het kampioenschap het doel.

Aftrap schaakseizoen met een vleugje voetbal

De eerste vrijdag in september is traditioneel de openingsavond van het schaakseizoen voor de senioren van schaakvereniging Denk en Zet. De opkomst van negen spelers was een magere score voor de openingsavond.

ZSC vergaart beoogde drie bordpunten

Om de mogelijkheid van een Barcelona cq Ajax scenario uit te sluiten had ZSC nog drie bordpunten nodig. Martin Krijger doet verslag van deze laatste ronde.

ZSC speelt degradatiespook (bijna) van schaakzolder af

Magistrale prestatie van achttal ZSC verschaft lucht in strijd tegen degradatie(spook). Teamcaptain Martin Krijger doet verslag van deze demarrage.

A- en B-team slagen in hun missie

Hoewel Goes C voor de slotronde al zeker was van de kampioenstitel (en promotie naar de eerste klasse) in de tweede klasse ZSB avondcompetitie stond er nog genoeg op het spel in de speelzaal naast de bowlinghal.

ZSC grijpt wederom mis

Het combinatieteam van Zierikzee en Scherpenisse is er (net) niet in geslaagd om haar wedstrijdpunten te verhogen. Met het meest minimale verschil verloor ZSC van De Zwarte Dame. Teamcaptain Martin Krijger doet verslag.

Denk en Zet A en B in evenwicht

Beide externe teams van Denk en Zet staan met nog één ronde te gaan in de Zeeuwse avondcompetitie met negen wedstrijdpunten tweede in hun klasse.