Laatste nieuws

Van de Breevaart pakt titel, maar welke?

Traditiegetrouw werd op de laatste vrijdag van mei het schaakseizoen afgesloten met een intern snelschaak toernooitje. Gezien het subtropische weer en het Hemelvaartweekend viel de opkomst met acht junioren en zes senioren zeker niet tegen! Leuk om te zien dat na een heel seizoen nog lang niet iedereen schaakmoe is.

Spannende bonusronde

Het laatste deel van de titel slaat niet op de laatste ronde van de interne competitie die werd afgewerkt: deze stond immers al vanaf het begin van het seizoen op de kalender. Spannend waren deze drie wedstrijden wel, althans er werd zowaar echt stil geschaakt, dus dan moet dat bijna wel.

ZSC eindigt tiende ronde zoals ze seizoen begon

Teamcaptain Martin Krijger mailde na de wedstrijd: "tja…het blijft moeilijk van DZD te winnen…". Ook in dit seizoen, waarin Zie Scherpe Combinatie wederom tweede is geëindigd in de hoofdklasse, is dit weer een feit: alleen koploper Landau 2 en lijstduwer De Zwarte Dame 1 bleken onze meerdere te zijn over de onderlinge twee ontmoetingen bekeken.


Kijk, Denk en Zet!

Agenda

Locatie

Locatie


Speellocatie                                                    Speelavond op vrijdag
Het Oude Raadhuis, Hoge Markt 6               Jeugd 18.30 - 20.00 uur 
4694 CG Scherpenisse                                    Senioren vanaf 20.00 uur    

Locatie


Schaken is het snelste spel van de wereld omdat men met elke seconde duizenden gedachten moet ordenen. (Albert Einstein 1879-1955)