Laatste nieuws

Koude zolder vereist warm spel

Na twee weken geen verslag nu zelfs de datastick vergeten om de resultaten en stand van de 23e ronde op deze vrijdagavond 23 februari mee te nemen en te uploaden. Gelukkig is deze gebrekkige verslaggeving geen weerspiegeling van de opkomst deze weken bij schaakvereniging Denk en Zet. En dankzij deze goede opkomst speelt iedere week iedereen een partij tegen iemand van ongeveer gelijke speelsterkte.

ZSC kansloos ten onder tegen Messemaker

Zie Scherpe Combinatie heeft in de landelijke klasse 3G de confrontatie met een (tot deze ronde) directe concurrent voor degradatie met duidelijke cijfers verloren. De afwezigheid van onze twee ratingsterksten alsmede het deze keer niet kunnen (en mogen?) opstellen van acht spelers werken natuurlijk niet in ons voordeel, maar in the end valt er zeker niets af te dingen aan de zege van de reserves van Messemaker 1847.

Remise is geen optie in ronde 20

Ronde 20 van de interne competitie kende geen remises. Daar waar Theo Blonet vorige week nog Daniel Scherpenisse (die nu oneven was) doceerde over het Siciliaans, liet hij nu na de partij volwassene Hans Smits zien waar Smits het beter had kunnen spelen om verlies te voorkomen (dan wel uit te stellen).


Kijk, Denk en Zet!

Grand Prix 2018

Locatie

Locatie


 

Zaterdag 3 maart 2018

 

Grand Prix Scherpenisse

 

Inschrijven

Locatie


Speellocatie                                                    Speelavond op vrijdag
Het Oude Raadhuis, Hoge Markt 6               Jeugd 18.30 - 20.00 uur 
4694 CG Scherpenisse                                    Senioren vanaf 20.00 uur    

Locatie